”Den gamle och havet”

För ett par dagar sedan skrev jag att jag skulle till biblioteket och låna en bok, jag skrev inte vilken boken var men jag kan nu avslöja att det var ”Den gamle och havet”, författaren är Ernest Hemingway. Boken var en ny utgåva som kom 2011, översatt av Christian Ekwall. En svår bok att recensera, tjatig på ett vis men samtidigt var det lätt att följa med i de smärtsamma strapatserna som den gamle mannen hade där ute på havet. Det är den första boken som jag läst som inte var uppdelad i kapitel, det var från start till mål som gällde. Inga problem för den delen heller, den var på knappt 90 sidor så det tog bra. Jag tycker att den är värd att läsas, om inte annat för att det är en sådan klassiker som det är.

Men är det inte skönt med solen? Vi får verkligen hoppas att det håller i sig över helgen så allt folk som tänkt ha roligt i samband med ”Persmässan” verkligen får chansen till det. För blött och regn i slänterna vid hembygdsgården i Edsbyn är inte kul……

Under de sista dagarna har vi haft ett skrap ljud bak på Volvon, men man har hört att det varit bromsbeläggen som varit dålig, utan överdrift kan man säga att dom var helt slut. Som tur är så kunde jag byta bromsbeläggen själv och slapp jaga någon verkstad så här på semestern, bromsbeläggen fram ska vara bökigare att byta så då har jag nog inte klarat.

Trevlig helg till Er alla!

/Reino

Image

Annonser

Om Reino foto & hund

Reino foto & hund
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s